neljapäev, 25. märts 2010

Rahvuslikud nukud

Telliti minult juba detsembris. Kuna nukke taheti suuremaid, kui minul lõiked, siis läks esialgu arvatust rohkem aega ja energiat nende peale. Nukud on natuke üle 50 cm.
Nukud lähevad Hispaaniasse, ühe eestlase kodu kaunistama.
Algsed lõiked on võetud Käsitöö talv 2007 ajakirjast.
Allääre muster.





Võrdluseks pilt LL nukkudega. LL sätib enda nukke koguaeg suurte kõrvale ja ütleb, et tema paneb oma nukulapsed ema ja isa juurde, vihjates, et need suuremad võiksid ka temale jääda. ;)



... järg doominokampsuni sarjast...Polegi kaugemale jõudnud, kui 3-s rida. :D



8 kommentaari:

Drex ütles ...

Nukud on imeilusad! Vaatasin ise ka seda Puro Batiku lõnga. Esmalt just sellest tehtud esemeid. Näpuga katsunud pole aga kah tekkis pisuke kahtlus, lugedes (juba Novita ajakirjast), et akrüül, mis akrüül.. Aga Sul tuleb sealt ilus asi. Lõngakerade segadus on muidugi omaette teema :D

Sirtsuk ütles ...

Vaatasin kohalikus lõngapoes neid lõngu jälle. Nii ilusaid uusi erksaid värve oli tulnud, aga ei julge osta ka, pean enne veenduma selle ühega, et kas väärib uute värvide ostmist.

Anneli ütles ...

Ma ikka vaatan ja vaatan neid nukke.Iga detail on nii ilusti ja täpselt paigas. Nomaeitea, need nukud on tõesti kullahinda väärt!
Juuksed on ägedad mõlemal.. uhel lumivalge blond ja teisel kärtspunane. :D:D

Triin ütles ...

Väga armsad nukud!
Edukat kampsunitegu!

viki ütles ...

Miks sa teed sellised nukud...neid ei julge kättegi võtta, nad on niiii nunnud et ainult kaisutaks ja nunnutaks aga näevad välja sellised, et võta vahel klaasi tagant riiulilt valgete kinnastega ;)

Sirtsuk ütles ...

Ehhe Viki!
Need nukud tõenäoliselt mängimiseks ei olegi, aga kui pildi pealt vaatad minu tütre nukke, siis need on juba päris mängukorra üle saanud!

Kadri ütles ...

vau

Anonüümne ütles ...

Nii vahvad nukud :)
Ja kampsuni valmimist ootan juba põnevusega :)