neljapäev, 31. detsember 2020

Top 9


Otsustasin ka üle vaadata enda 2020 aasta top 9 tegemist, Tegelikult tuli neid rohkemgi, aga  tegin valiku nende seast. 


Olen sel aastal mitmeid kohverkarpe teinud. Mulle need meeldivad ja nii tore, et teistele ka. Pöhiliselt on küll beebidele, aga üks oli ka pulma. Pulma oma oli põnev, sest sai natuke teistmoodi teha, Veel oli aasta alguses mul üks pulmaprojekt lillades toonides. Karp, külalisteraamat, klaasid. Päris palju nägin vaeva, et enamvähem õiget värvi saaks. Albumi sisulehted disainisin ka esimest korda ise, 
Veel oli põnev teha scrapbookingu stiilis albumit  koolile, kus lõpetasid selles lennus vaid poisid. Masstoodangut ma väga ei armasta, aga ühed kutsed tegin selle aasta jooksul küll. Päris palju aega võttis, aga ise jäin tulemusega rahule ja tundus, et pruutpaar ka.
Muidugi ei saa ma topi panemata jätta nukku. See on üks esimesi  nukke, mis on saanud endale  emotsionaalse näo.  Selliseid tahan tulevikus veel teha. 
Muidugi ei saa välja jätta roosilist käekotti, mis võitis ajakirja " Käsitöö" konkursi. 
Kõige suurem töö oli aga mu enda rahvarõivastega, Alustatud sai eelmisel aastal ja nullist. Tänu koroonale nihkus lõpetamine mõne kuu, aga komplekt valmis sai. 
Nii tore, et mind on usaldatud tegema igasuguseid huvitavaid asju tellimise peale. Ja mulle meeldib neid väga teha. 

Kõik minule südamelähedane topi ei mahtunud. Näiteks niplispits. Olen selle õppimisega alles poolel teel, aga iga kuuga tuleb teadmisi juurde.
Igasuguseid proovipitse on juba tehtud. Viimane kõige suurem töö on ringpits. Töö ei ole veel päris valmis ja raudselt on mõni  viga ka sees, aga juba näeb täitsa armas välja, Pitsi iga seesmine külg on erinev. Uuel aastal jätkub kursus.


Teile aga soovin toredat vana-aasta lõppu ja kohtume uuel 2021 aastal. Käsitöö on võrratu! :) 

2 kommentaari:

Malle ütles ...

Käsitöökat uut aastat! Mulle meeldib väga su romantiline käekott. Rahvariided on muidugi võrratud ja niplispits imeilus! Sul on, mille üle uhkust tunda ja kelle üle - ikka iseenda! :)

evegr ütles ...

Väga töörohke aasta on olnud ja palju ilu loodud! Jõudu ja jaksu uueks aastaks!