pühapäev, 11. oktoober 2020

Liimköites album

Olen siiani kuidagi hakkama saanud, et pole seda tüüpi albumit vaja läinud teha ja õpitoad on ka kõik ainult mandrimaal. Olen mõned korrad mõelnud, et pusiks ise, aga on jäänud ikka ainult mõtteks. Meie tubli Angela aga tegi selle endale ise selgeks ja nüüd oli nõus ka meid õpetama. 
Koolituse lõpuks said meil valmis sellised albumid, mis läksid koju kaunistamisele. 
Album tegemine ei olnudki raske, aga  täpsust tuleb veel harjutada, et kõik lehed ja kalkalehed sirgelt saaks.

Nüüd mul see kaunistamise pool ka tehtud. 




4 kommentaari:

Malle ütles ...

Väga ilus! Mul sama asi, et täpsust tuleb veel harjutada... Mis liimiga te lehti ühendasite?

Sirtsuk ütles ...

Teibiga õpetati, aga edaspidi tahaks mingit liimi kasutada, ei usalda sellise suurema projekti juures teipi. Mis liim võiks sobida? Kristall on ilmselt tugev ja ei määri, aga haiseb kohutavalt.

Malle ütles ...

Teibi peale ma poleks ise tulnudki, ühest küljest tundub hea lihtne lahendus, aga püsivuses pole kindel ja kui miskit viltu läheb, siis ega väga parandada ka ei saa. Mina panin vist Sitoliga (või PVA), aga natuke hakkas lainetama, see on ikkagi suhteliselt märg liim. Mõtlesin järgmisel korral Momendiga proovida.

Sirtsuk ütles ...

Mul on paar kogemust kus teibi liimine pind on aastate pärast muutunud olematuks. Ehk on tänapäeval paremad teibid. Sitol ilmselt jah ei sobi väga hästi, kuna on märg liim. Ega eriti muud üle jää, kui Momenti proovida. ;) Teibiga oli hea teha küll, jäi väga puhas. Ainuke halb asi oligi see, et kui paigas, siis enam nihutada ei saanud.