kolmapäev, 25. detsember 2013

Jõulukinke


Tänane jõulu 1.püha hommik algas meil sellise ilusa päikesetõusuga. Väljas oli 5-6 kraadi sooja, lund ei olnud helvestki, aga selle eest oli imeilus päikesetõus järve kohal. 
Kui ma tavaliselt iga asja peale järve äärde ei jookse, siis see ilus punakas värv puude vahelt kutsus haarama fotoka ja tuli minna. See oli nagu ilus jõulukink looduse poolt.


                              
Mõned kingitused veel siia üles märkimata.Tegin helkur rosetid. Pross on kinnitatud prossialusele.

                                
                                 Välguga.

                                
                                     Välguta.


      Kell-kalender. Juba mitmed kuud seisavad mul kellamehanismid, mis ootavad oma õiget aega. No tegelikult minu õiget aega. Pole lihtsalt olnud aega neid katsetada. Nüüd jõulude eel, kui ühele sõbrannale ei osanud kingitust välja mõelda, tekkis mõte, et prooviks talle midagi ise teha. Minu üllatuseks tiksus see kell suhteliselt vaikselt, kartsin, et see tik-tak saab domineerivaks. Kellale lisandus ka kalendri mõte.


Pisike sõber Gregor sai endale jõuluks raha kogumiseks topsi. Selle täitumiseks on küll vaja pikki aastaid, aga äkki see tops  motiveerib koguma.


Jõuluks sai tehtud ka üks kodujuustu-kohupiimatort, martsipanikattega. Rohelisel murul küll, aga ikkagi jõuluks, mitte jaaniks.


                                                             
                      Häid jätkuvaid pühi!

5 kommentaari:

Malle ütles ...

Helkur-rosetid ja kell-kalender on väga vahvad ideed!

Diana Tammann ütles ...

Ilusaid pühi!
Väga toredad kingitused! Rahapada on vahva. Ehk ei pea pikki aastaid ootama, et täis saab. ;) Kell-kalender on super. Väga hea idee ja kaunis ka. :) Rosetid... ilus ja praktiline kingitus. Sellist tahaks omalegi. ;)

Sirtsuk ütles ...

Aitäh Diana ja Malle! :)

miokas ütles ...

Ilusaid pühi sinna ilusa järve äärde.
Mul pani kõrvad liikuma kella-kalendriidee. Peab seda enda peas edasi küpsetama ja ehk kunagi on mul köögis ka miskit analoogset :D

Sirtsuk ütles ...

Tänan miokas! :)