laupäev, 23. juuni 2012

 Lõpetamiseks telliti minult ühele valmiskleidile tikand. Tikand tuli teha kleidi keskosal olevale kummiribale. Eks see üks ekstreemne tikkimine oli, aga sai tehtud  küll. :) Kui pelgasin, et kas tikand peale kummi venitamist taastub, siis sellise väikese venimise peale, asetusid kõik lilled omale kohale tagasi.  ;)


 Teine kleit ei olegi minule midagi erilist, olen neid mitemid teinud, aga nii väikest mitte. Kleidi üldpikkus on vaid 40cm. Pisike Laura võib selles imearmas välja näha. :)


 Lõpetamise puhul tegin sõbranna pojale tordi.Triiksärgi ja lipsufänn nagu ta on. :)



FB-s on Kangadzungli kleidikonkurss viimast nädalat,  kui minu kleit(kliki) Sulle meeldib, siis võid anda sellest teada vajudades "meeldib" nuppu. :)








Aitäh!

Head võidupüha ja toredat jaanilaupäeva!
Pilt on tehtud 22.06 õhtul Panga jaanitulel.



5 kommentaari:

Drex ütles ...

Ilusaid pühi. Kleit, see tilluke on nunnu, muidugi teise tikand ka. Tort on see, mis pilku püüdis. Mu oma poeg, olles 17-18a teatas, et never ei osta ta ülikonda ja triiksärki. :D . Talle sobiks see tort, nüüd, olles 21. ja varsti 22 on ta tööriietus triiksärgiline. ja ülikonda fännab :)

Diana Tammann ütles ...

Kauneid pühi! Tikand, nagu alati, tasemel. Kujutan ette, et kummile tikkimine oli paras ekstreemsus ja tulemuse pärolid mures. Aga kõik tuli väga kena välja. Valge kleidike on imearmas.
Ja tort... väga uhke. Minu 10 aastane on lipsu ja triiksärgi fänn. Praegugi istub siin täes paraadis, ootab kui lähme kaubandusse. ;)) Peaks talle sünnipäevaks sellise tegema. :)

Anonüümne ütles ...

Tort oli tore üllatus ja lips koos kraega maitses ülihäää :)

Heli ütles ...

Milline tort! Pole kunagi midagi niisugust näinudki:)
Lihtsalt iga kord ahhetan, kui uut postitust vaatan, olgu siis teemaks nukud, tikandid, kleidid või tordid!

Sirtsuk ütles ...

Aitähe Teile!
Drex ja Diana, teil sobiks siis tõesti midagi sellist(torti) teha! ;)
diana, tore on vahel üllatada! :)
Heli, nii tore on kuulda, et kedagi paneb lausa ahhetama! :)