kolmapäev, 27. juuni 2012

 Pole juba tükk aega neid tegema pidanud ja täitsa mõnus oli.


6 kommentaari:

Monika ütles ...

Tore Lotte!

Sirtsuk ütles ...

Aitäh, Monika ! :)

Lemmi ütles ...

Tõesti vahva Lotte!
Sina õmbled ka palju, milline õmblusmasin sul on ja kas oled sellega täiesti rahul?

Sirtsuk ütles ...

Tänan Lemmi!
Õmblen juba aasata aega JANOME Memory Craft 6600P-ga. Võiksin õelda, et olen täiesti rahul, aga hetkel ei saa, kuna niidipinge nupp ei fikseeru korralikult ,jookseb paika pandud numbri pealt õmblemise ajal minema. Ilmselt on juhtunud vaid minule selline masin, pole kuulnud, et teisel ka oleks sama viga. Pean sellega esindusse minema.

Lemmi ütles ...

See on just üks masin, mille peale ma olen mõelnud ja teine on Janome MC 7700. Neil on vist väikesed erinevused. praegu on mul Husqvarna ja ta on vist väsinud. Ta on küll hoolduses käinud, kuid abi pole suurt olnud.Praegu on niidipinge ja pistepikkus maksimumini keeratud, kuid piste on ikka väga lühike ja ebaühtlanening kanga edasiliikumine on suuresti minu teha mitte masina. Olen ka neid berninasid vaadanud, kuid jutu järgi on raske hinnata, milline on parem, kas janome või bernina või mõni muu.

Sirtsuk ütles ...

Mina ka kaalusin nende kahe vahel... Aga (aasta tagasi vähemalt oli) hinna vahe liiga suur, aga erinevuse vahe mitte niiväga suur ja ma otsustasin ikka 6600P. Olen berninade kohta ka head kuulnud, ei teagi miks Janome kasuks otsustasin...No tegelikult ju olen rahul,(paar talda peaks vaid veel juurde ostma), kui saaks selle niidipingutaja ka õigeks.
Aga mäletan hästi veel seda tunnet, et kui tuleb teha üks ost, siis tahad, et see oleks ka maksimaalselt hea ost. :)