Pojale sünnipäevaks.
Browni põhi, sees vahukoore-toorjuustu-kohupiimakreem, kaetud ganachega.
Šoklaaditordi põhi:
võid 50gr,
tume šokolaad 100g,
nisujahu 90g,
sooda 2gr,
fariinsuhkur 65g,
valge suhkur 105gr,
muna 2tk,
piim 100g,
vanillsuhkur 8g.
Kuumuta ahi 170° C
Sulata šokolaad ja või veevannis. Lase jahtuda.
Sega jahu soolaga ja soodaga.
Vahusta munad suhkrutega.
Lisa munasegule sulatud šokolaad, sega ühtlaseks.
Lisa piim, jahusegu ja vanillsuhkur.
Märi vorm seest võiga.
Küpseta 170° C juures režiimil "ülemine alumine", 20min.
Lase jahtuda ja siis võta vormist välja.
Sulata šokolaad ja või veevannis. Lase jahtuda.
Sega jahu soolaga ja soodaga.
Vahusta munad suhkrutega.
Lisa munasegule sulatud šokolaad, sega ühtlaseks.
Lisa piim, jahusegu ja vanillsuhkur.
Märi vorm seest võiga.
Küpseta 170° C juures režiimil "ülemine alumine", 20min.
Lase jahtuda ja siis võta vormist välja.
Ganache
250g tumedat Fazeri
küpsetus šokolaadi
250ml taimsetvahukoort
25-50g võid ja paar
lusika täit konjakit.
Kuumutada vahukoor keemiseni ja valada seejärel
šokolaadi ja või tükkidele, lasen paar minutit sulada, siis segan
korralikult läbi.. Mina konjakit ei pannud.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar